Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
36487EN ISO 6647-2:2015Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2015)Atcelts
36486LVS EN ISO 6647-1:2015Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015)Atcelts
36486EN ISO 6647-1:2015Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2015)Atcelts
35453LVS CEN/TR 16324:2012Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešosStandarts spēkā
35453CEN/TR 16324:2012Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešosIzstrādē
35452-Messung der Farbe von Durumgries und WeizenmehlIzstrādē
35299LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
35299EN ISO 24333:2009/AC:2010Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
34307LVS EN 16378:2013Graudaugi. Piemaisījumu noteikšana kukurūzā (Zea mays, L.) un sorgo (Sorghum bicolor, L.)Standarts spēkā
34307EN 16378:2013Cereals - Determination of impurities content in maize (Zea mays, L.) and sorghum (Sorghum bicolor, L.)Izstrādē
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 178 ieraksta(-iem).