CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33806 | LVS EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Standarts spēkā |
33806 | EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Izstrādē |
33805 | LVS EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
33805 | EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
33804 | EN ISO 5527:2015 | Cereals - Vocabulary (ISO 5527:2015) | Standarts spēkā |
33804 | LVS EN ISO 5527:2015 | Graudaugi. Vārdnīca (ISO 5527:2015) | Standarts spēkā |
33803 | LVS EN ISO 5526:2013 | Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013) | Standarts spēkā |
33803 | EN ISO 5526:2013 | Cereals, pulses and other food grains - Nomenclature (ISO 5526:2013) | Izstrādē |
33802 | LVS EN ISO 520:2011 | Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010) | Standarts spēkā |
33802 | EN ISO 520:2010 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000KornMasse (ISO 520:2010) | Izstrādē |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 178 ieraksta(-iem).