Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33806LVS EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Standarts spēkā
33806EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Izstrādē
33805LVS EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
33805EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
33804EN ISO 5527:2015Cereals - Vocabulary (ISO 5527:2015)Standarts spēkā
33804LVS EN ISO 5527:2015Graudaugi. Vārdnīca (ISO 5527:2015)Standarts spēkā
33803LVS EN ISO 5526:2013Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013)Standarts spēkā
33803EN ISO 5526:2013Cereals, pulses and other food grains - Nomenclature (ISO 5526:2013)Izstrādē
33802LVS EN ISO 520:2011Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010)Standarts spēkā
33802EN ISO 520:2010Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000­Korn­Masse (ISO 520:2010)Izstrādē
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 178 ieraksta(-iem).