Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25266LVS EN ISO 712:2010 AGraudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009)Atcelts
40630LVS EN 15587+A1:2014Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
32331LVS EN ISO 3093:2007 /AC:2009Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008)Atcelts
82264prEN ISO 5530-1Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO/FDIS 5530‑1:2025)Aptauja
78901prEN ISO 16634-2Lebensmittelerzeugnisse - Bestimmung des Gehaltes an Gesamtstickstoff mit dem Verbrennungsverfahren nach Dumas und Berechnung des Gehaltes an Rohprotein - Teil 2: Getreide, Hülsenfrüchte und Getreideerzeugnisse (ISO/DIS 16634‑2:2025)Aptauja
81305prEN ISO 21415-2Blé et farines de blé - Teneur en gluten - Partie 2: Détermination du gluten humide et du gluten index par des moyens mécaniques (ISO/DIS 21415-2:2025)Aptauja slēgta
65524LVS EN ISO 6647-2:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020)Standarts spēkā
75035LVS EN ISO 7301:2023Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021)Standarts spēkā
75034LVS EN ISO 11746:2023Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
73511EN ISO 17715:2025Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 180 ieraksta(-iem).