Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62830-Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial floursIzstrādē
62962prEN ISO 712 revGetreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - ReferenzverfahrenIzstrādē
62963EN ISO 11746:2012/A1:2017Reis - Bestimmung der biometrischen Eigenschaften des Reiskorns - Änderung 1 (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
62963LVS EN ISO 11746:2012/A1:2018Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana. 1.grozījums (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
62964EN ISO 11747:2012/A1:2018Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Izstrādē
62964LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Standarts spēkā
64792EN 15948:2020Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen KörnernIzstrādē
64792LVS EN 15948:2021Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiemStandarts spēkā
65523EN ISO 6647-1:2020Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Spektrophotometrisches Verfahren mit Entfettungsverfahren durch Methanol und mit Kalibrierlösungen von Kartoffelamylose und wachsartigem Reisamylopektin (ISO 6647 1:2020)Izstrādē
65523LVS EN ISO 6647-1:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: Spektrofotometriskā metode ar attaukošanas procedūru ar metanolu un kartupeļu amilozes un lipīgo rīsu amilopektīna kalibrēšanas šķīdumiem (ISO 6647-1:2020)Standarts spēkā
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 175 ieraksta(-iem).