CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35299 | LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
33806 | LVS EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Standarts spēkā |
40603 | LVS EN ISO 11085:2016 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neapstrādāto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015) | Standarts spēkā |
76268 | LVS EN ISO 712-2:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
25059 | LVS EN ISO 11052:2006 | Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšana | Standarts spēkā |
73511 | EN ISO 17715:2025 | Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025) | Standarts spēkā |
25092 | EN ISO 24333:2009 | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
25259 | LVS EN ISO 21415-1:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 1.daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar manuālu metodi | Standarts spēkā |
25262 | LVS EN ISO 21415-4:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanu | Standarts spēkā |
29411 | LVS CEN/TS 15731:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika | Standarts spēkā |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 180 ieraksta(-iem).