Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35299LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
33806LVS EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Standarts spēkā
40603LVS EN ISO 11085:2016Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neapstrādāto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2015)Standarts spēkā
76268LVS EN ISO 712-2:2024Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024)Standarts spēkā
25059LVS EN ISO 11052:2006Cieto kviešu milti un manna. Dzeltenā pigmenta satura noteikšanaStandarts spēkā
73511EN ISO 17715:2025Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
25092EN ISO 24333:2009Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
25259LVS EN ISO 21415-1:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 1.daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar manuālu metodiStandarts spēkā
25262LVS EN ISO 21415-4:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanuStandarts spēkā
29411LVS CEN/TS 15731:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaStandarts spēkā
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 180 ieraksta(-iem).