Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25262LVS EN ISO 21415-4:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanuStandarts spēkā
25262EN ISO 21415-4:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 4: Bestimmung des Trockenglutens aus Feuchtgluten mittels Schnelltrocknungsverfahren (ISO 21415-4:2006)Izstrādē
25261EN ISO 21415-3:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 3: Bestimmung des Trockenglutens aus Feuchtgluten mittels Ofentrocknungsverfahren (ISO 21415-3:2006)Izstrādē
25261LVS EN ISO 21415-3:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnīStandarts spēkā
25260EN ISO 21415-2:2008Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2006)Atcelts
25260LVS EN ISO 21415-2:2008Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2. daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiemAtcelts
25259LVS EN ISO 21415-1:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 1.daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar manuālu metodiStandarts spēkā
25259EN ISO 21415-1:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 1: Manuelle Methode zur Bestimmung des Feuchtglutens (ISO 21415-1:2006)Izstrādē
25095LVS EN 15585:2009 AGraudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaStandarts spēkā
25095EN 15585:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaIzstrādē
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 175 ieraksta(-iem).