Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33802EN ISO 520:2010Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000­Korn­Masse (ISO 520:2010)Izstrādē
25059EN ISO 11052:2006Hartweizenmehl und Hartweizengrieß - Bestimmung des Gehaltes an gelben Pigmenten (ISO 11052:1994)Izstrādē
33799EN ISO 5529:2010Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007)Izstrādē
25056-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content by the Dumas combustion method and calculation of protein contentIzstrādē
66687-Cereals and cereals products – Sampling studiesIzstrādē
62830-Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial floursIzstrādē
29907prCEN ISO/TR 29263Getreide und Getreideerzeugnisse - ProbenahmestudienIzstrādē
64792EN 15948:2020Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen KörnernIzstrādē
29411CEN/TS 15731:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaIzstrādē
41737EN ISO 17718:2014Weizenvollkorn- und Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der rheologischen Eigenschaften als Funktion von Kneten und Temperaturanstieg (ISO 17718:2013)Izstrādē
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 178 ieraksta(-iem).