Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70924CEN ISO/TR 29263:2021Cereals and cereal products - Sampling studies (ISO/TR 29263:2021)Izstrādē
68053LVS CEN/TR 17474:2021Labība (kvieši un mieži). Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumiem mitruma un olbaltumvielu noteikšanai veselos graudos ar tuvā infrasarkanā starojuma spektrometrijuStandarts spēkā
68053CEN/TR 17474:2020Céréales (blé et orge) - Rapport technique des essais interlaboratoires pour la détermination de la teneur en eau et en protéines par spectroscopie proche infrarouge sur des grains entiersIzstrādē
67759FprEN ISO 11746Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO/FDIS 11746:2019)Izstrādē
67758LVS EN ISO 6540:2021Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021)Standarts spēkā
67758EN ISO 6540:2021Maize - Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) (ISO 6540:2021)Izstrādē
67757EN ISO 2171:2023Getreide, Hülsenfrüchte und Nebenprodukte - Bestimmung des Aschegehalts durch Verbrennung (ISO 2171:2023)Izstrādē
67757LVS EN ISO 2171:2023Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023)Standarts spēkā
66765EN ISO 5530-2:2025Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
66765LVS EN ISO 5530-2:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 175 ieraksta(-iem).