CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36487 | LVS EN ISO 6647-2:2015 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas metodes (ISO 6647-2:2015) | Atcelts |
25062 | LVS EN ISO 6647-2:2008 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2. daļa: Rutīnmetodes | Atcelts |
65523 | LVS EN ISO 6647-1:2020 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: Spektrofotometriskā metode ar attaukošanas procedūru ar metanolu un kartupeļu amilozes un lipīgo rīsu amilopektīna kalibrēšanas šķīdumiem (ISO 6647-1:2020) | Standarts spēkā |
36486 | LVS EN ISO 6647-1:2015 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
25061 | LVS EN ISO 6647-1:2008 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1. daļa: References metode | Atcelts |
25058 | LVS EN ISO 6644:2007 | Vaļēji graudi, graudu milti un putraimi. Automātiskā paraugošana ar mehāniskiem līdzekļiem | Atcelts |
67758 | LVS EN ISO 6540:2021 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021) | Standarts spēkā |
33800 | LVS EN ISO 6540:2010 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980) | Atcelts |
66765 | LVS EN ISO 5530-2:2025 | Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2025) | Standarts spēkā |
41738 | LVS EN ISO 5530-2:2015 | Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2012) | Atcelts |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 178 ieraksta(-iem).