Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33804LVS EN ISO 5527:2015Graudaugi. Vārdnīca (ISO 5527:2015)Standarts spēkā
33803LVS EN ISO 5526:2013Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013)Standarts spēkā
60209LVS EN ISO 5223:2016Graudu testēšanas sieti (ISO 5223:1995, ieskaitot Amd 1:1999)Standarts spēkā
33802LVS EN ISO 520:2011Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010)Standarts spēkā
33109LVS EN ISO 3093:2010 AKviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hagberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009)Standarts spēkā
32331LVS EN ISO 3093:2007 /AC:2009Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008)Atcelts
25094LVS EN ISO 3093:2007Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodesAtcelts
73512LVS EN ISO 27971:2023Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023)Standarts spēkā
40619LVS EN ISO 27971:2015Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2015)Atcelts
25053LVS EN ISO 27971:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaAtcelts
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 175 ieraksta(-iem).