CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33802 | EN ISO 520:2010 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000KornMasse (ISO 520:2010) | Izstrādē |
33806 | EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Izstrādē |
33799 | EN ISO 5529:2010 | Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007) | Izstrādē |
25054 | - | Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough with adapted hydration from industrial or test flours and test milling methodology | Izstrādē |
66687 | - | Cereals and cereals products – Sampling studies | Izstrādē |
62830 | - | Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial flours | Izstrādē |
41735 | EN 15587:2018 | Cereal and cereal products - Determination of Besatz in wheat (Triticum aestivum L.), durum wheat (Triticum durum Desf.), rye (Secale cereale L.),triticale (Triticosecale Wittmack spp) and feed barley (Hordeum vulgare L.) | Izstrādē |
64792 | EN 15948:2020 | Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen Körnern | Izstrādē |
81875 | prEN ISO 5527 rev | Cereals — Vocabulary | Izstrādē |
25265 | prEN ISO 7971-3 | Cereals and cereal products - Determination of bulk density, called "mass per hectolitre" - Part 3: Guidelines for the use of practical methods | Izstrādē |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 178 ieraksta(-iem).