Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
62830-Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial floursIzstrādē
60210prEN 15731-1Céréales et produits céréaliers - Blé tendre (Triticum aestivum L.) - Détermination des propriétés alvéographiques d'une pâte à hydratation adaptée - Partie 1 : Farines industriellesIzstrādē
64792EN 15948:2020Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen KörnernIzstrādē
29411CEN/TS 15731:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši (Triticum aestivum L.). Alveogrāfisko īpašību noteikšana adaptēti hidratētai mīklai no laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaIzstrādē
35452-Messung der Farbe von Durumgries und WeizenmehlIzstrādē
25267-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content and calculation of protein contentIzstrādē
25056-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content by the Dumas combustion method and calculation of protein contentIzstrādē
25054-Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough with adapted hydration from industrial or test flours and test milling methodologyIzstrādē
62963LVS EN ISO 11746:2012/A1:2018Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana. 1.grozījums (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
25093EN 15587:2008Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung von Besatz in Weizen (Triticum aestivum L.), Hartweizen (Triticum durum Desf.), Roggen (Secale cereale L.) und Futtergerste (Hordeum vulgare L.)Atcelts
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 178 ieraksta(-iem).