Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
58999EN ISO 16634-2:2016Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634-2:2016)Standarts spēkā
41742LVS EN ISO 17715:2015Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2013)Atcelts
41742EN ISO 17715:2014Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2013)Atcelts
41738EN ISO 5530-2:2014Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)Atcelts
41738LVS EN ISO 5530-2:2015Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2012)Atcelts
41737EN ISO 17718:2014Weizenvollkorn- und Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der rheologischen Eigenschaften als Funktion von Kneten und Temperaturanstieg (ISO 17718:2013)Izstrādē
41737LVS EN ISO 17718:2015Rupja maluma kviešu milti (Triticum aestivum L.). Reoloģiskās uzvedības noteikšana atkarībā no maisīšanas un temperatūras pieauguma (ISO 17718:2013)Standarts spēkā
41736prEN ISO 16624Getreide und Getreideerzeugnisse - Messung der Griesfarbe von Durumweizen und der Mehlfarbe von Weizen mittels ReflexionskoloriemeterIzstrādē
41735LVS EN 15587:2019Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Standarts spēkā
41735EN 15587:2018Cereal and cereal products - Determination of Besatz in wheat (Triticum aestivum L.), durum wheat (Triticum durum Desf.), rye (Secale cereale L.),triticale (Triticosecale Wittmack spp) and feed barley (Hordeum vulgare L.)Izstrādē
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 175 ieraksta(-iem).