CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 33805 | LVS EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
| 25057 | LVS EN ISO 20483:2007 A | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode | Atcelts |
| 25053 | EN ISO 27971:2008 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph (ISO 27971:2008) | Atcelts |
| 36487 | EN ISO 6647-2:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2015) | Atcelts |
| 25266 | LVS EN ISO 712:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009) | Atcelts |
| 41742 | LVS EN ISO 17715:2015 | Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2013) | Atcelts |
| 25058 | LVS EN ISO 6644:2007 | Vaļēji graudi, graudu milti un putraimi. Automātiskā paraugošana ar mehāniskiem līdzekļiem | Atcelts |
| 41738 | LVS EN ISO 5530-2:2015 | Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2012) | Atcelts |
| 25094 | LVS EN ISO 3093:2007 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes | Atcelts |
| 41732 | LVS EN ISO 5530-1:2015 | Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2013) | Atcelts |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
