Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35299EN ISO 24333:2009/AC:2010Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
35299LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
35452-Messung der Farbe von Durumgries und WeizenmehlIzstrādē
35453LVS CEN/TR 16324:2012Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešosStandarts spēkā
35453CEN/TR 16324:2012Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumu bojātu graudu un piemaisījumu daudzuma noteikšanai parastajos kviešos, rudzos un cietajos kviešosIzstrādē
36486EN ISO 6647-1:2015Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2015)Atcelts
36486LVS EN ISO 6647-1:2015Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015)Atcelts
36487EN ISO 6647-2:2015Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2015)Atcelts
36487LVS EN ISO 6647-2:2015Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas metodes (ISO 6647-2:2015)Atcelts
37370LVS EN ISO 20483:2014Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode (ISO 20483:2013)Standarts spēkā
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 176 ieraksta(-iem).