CEN/SS C01
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss | 
|---|---|---|---|
| 62993 | LVS EN ISO 11132:2017 | Sensorā analīze. Metodoloģija. Vadlīnijas kvantitatīva sensorā paneļa veiktspējas uzraudzībai (ISO 11132:2012) | Atcelts | 
| 65409 | LVS EN ISO 10399:2018 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2017) | Standarts spēkā | 
| 33243 | LVS EN ISO 10399:2010 | Sensorā analīze. Metodika. Duo-trio tests (ISO 10399:2004) | Atcelts | 
| 60351 | LVS EN 16889:2016 | Pārtikas higiēna. Karsto dzērienu ražošana un padeve no karsto dzērienu ierīcēm. Higiēnas prasības, migrācijas tests | Standarts spēkā | 
| 36004 | LVS EN 16466-3:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 3. daļa: Vīnetiķī esošā ūdens 18O-IRMS analīze | Standarts spēkā | 
| 36003 | LVS EN 16466-2:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 2. daļa: Etiķskābes 13C-IRMS analīze | Standarts spēkā | 
| 35983 | LVS EN 16466-1:2013 | Etiķis. Etiķskābes un ūdens izotopiskā analīze. 1. daļa: Etiķskābes 2H-NMR analīze | Atcelts | 
| 17923 | LVS EN 13189:2003 +AC | Etiķskābes izcelsmes pārtikas novērtēšana - Produkti, kas iegūti no nelauksaimniecības izcelsmes izejvielām - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā | 
| 21035 | LVS EN 13188:2003/AC:2016 | Etiķis. Augu izcelsmes šķidrs produkts. Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā | 
| 17922 | LVS EN 13188:2003 +AC | Etiķis - Augu izcelsmes šķidrs produkts - Definīcijas, prasības, marķēšana | Standarts spēkā | 
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 50 ieraksta(-iem).
