Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
70871ISO 7540:2020Spices and condiments — Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) — SpecificationsAtcelts
39054ISO 7540:2006Paprika (Capsicum annuum L.) en poudre — SpécificationsAtcelts
14322ISO 7540:1984Paprika (Capsicum annuum Linnaeus) en poudre — SpécificationsAtcelts
14087ISO 7386:1984Anis vert (Pimpinella anisum Linnaeus) — SpécificationsStandarts spēkā
14075ISO 7377:1984Juniper berries (Juniperus communis Linnaeus) — SpecificationStandarts spēkā
27746ISO 676:1995/Cor 1:1997Épices — Nomenclature botanique — Rectificatif technique 1Standarts spēkā
4844ISO 676:1995Spices and condiments — Botanical nomenclatureStandarts spēkā
4843ISO 676:1982Épices — Nomenclature — Première listeAtcelts
13245ISO 6754:1996Dried thyme (Thymus vulgaris L.) — SpecificationStandarts spēkā
13244ISO 6754:1985Thym entier (Thymus vulgaris Linnaeus) — SpécificationsAtcelts
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 198 ieraksta(-iem).