Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41299ISO 6571:2008Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)Standarts spēkā
42231ISO/NP 7377Baies de genièvre (Juniperus communis Linnaeus) — SpécificationsIzstrādē
42504ISO 927:2009Épices — Détermination de la teneur en matières étrangèresStandarts spēkā
43179ISO/NP 11178Badiane (Anis étoilé) (Illicium verum Hook. f.) — SpécificationsIzstrādē
43180ISO/NP 6576Laurier (Laurus nobilis L.) — Feuilles entières et broyées — SpécificationsIzstrādē
43304ISO/NP 25881Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — SpecificationIzstrādē
43305ISO/NP 25882Dry kokum (Garcinia indica) — SpecificationIzstrādē
43306ISO/NP 25883Titre manqueIzstrādē
44523ISO 3632-1:2011Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: SpecificationAtcelts
44526ISO 3632-2:2010Épices — Safran (Crocus sativus L.) — Partie 2: Méthodes d'essaiStandarts spēkā
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 198 ieraksta(-iem).