Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
46347ISO/NP 10902Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en aflatoxines B1, B2, G1 & G2 — Méthode utilisant la chromatographie liquide à haute performanceIzstrādē
51515ISO/NP TS 12506Guidelines for the presentation of standards containing specifications of spices and culinary herbsIzstrādē
52290ISO/NP 12970Spices — Determination of sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
52291ISO/NP 12972Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalentIzstrādē
52798ISO 3493:1999/NP Amd 1Vanille — Vocabulaire — Amendement 1Izstrādē
56657ISO/NP 16397Asafoetida (Ferula asafoetida) — SpécificationsIzstrādē
62701ISO 927:2009/Cor 1:2012Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1Standarts spēkā
64706ISO/NP 676Épices — Nomenclature botaniqueIzstrādē
64707ISO/NP 1208Épices — Détermination des impuretésIzstrādē
64797ISO 6539:2014Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — SpecificationStandarts spēkā
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 198 ieraksta(-iem).