ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
46347 | ISO/NP 10902 | Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en aflatoxines B1, B2, G1 & G2 — Méthode utilisant la chromatographie liquide à haute performance | Izstrādē |
51515 | ISO/NP TS 12506 | Guidelines for the presentation of standards containing specifications of spices and culinary herbs | Izstrādē |
52290 | ISO/NP 12970 | Spices — Determination of sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
52798 | ISO 3493:1999/NP Amd 1 | Vanille — Vocabulaire — Amendement 1 | Izstrādē |
56657 | ISO/NP 16397 | Asafoetida (Ferula asafoetida) — Spécifications | Izstrādē |
62701 | ISO 927:2009/Cor 1:2012 | Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1 | Standarts spēkā |
64706 | ISO/NP 676 | Épices — Nomenclature botanique | Izstrādē |
64707 | ISO/NP 1208 | Épices — Détermination des impuretés | Izstrādē |
64797 | ISO 6539:2014 | Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — Specification | Standarts spēkā |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 198 ieraksta(-iem).