ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
66815 | ISO 2256:1984/Amd 1:2017 | Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — Spécifications — Amendement 1 | Standarts spēkā |
42504 | ISO 927:2009 | Épices — Détermination de la teneur en matières étrangères | Standarts spēkā |
7073 | ISO 2256:1984 | Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — Specification | Standarts spēkā |
62701 | ISO 927:2009/Cor 1:2012 | Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1 | Standarts spēkā |
86798 | ISO 3632-1:2025 | Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification | Standarts spēkā |
64798 | ISO 3493:2014 | Vanille — Vocabulaire | Standarts spēkā |
64797 | ISO 6539:2014 | Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — Specification | Standarts spēkā |
71714 | ISO 21803:2019 | Dried dill — Specification | Standarts spēkā |
14897 | ISO 7928-2:1991 | Sarriette — Spécifications — Partie 2: Sarriette des jardins (Satureja hortensis Linnaeus) | Standarts spēkā |
18713 | ISO 10621:1997 | Poivre vert déshydraté (Piper nigrum L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 198 ieraksta(-iem).