ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
18714 | ISO 10622:1997 | Large cardamom (Amomum subulatum Roxb.), as capsules and seeds — Specification | Standarts spēkā |
22613 | ISO 13685:1997 | Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
5361 | ISO 941:1980 | Épices — Détermination de l'extrait soluble dans l'eau froide | Standarts spēkā |
36678 | ISO 2254:2004 | Clous de girofle entiers et clous de girofle en poudre — Spécifications | Standarts spēkā |
26524 | ISO 930:1997 | Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ash | Standarts spēkā |
27320 | ISO 959-2:1998 | Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 2: Poivre blanc | Standarts spēkā |
71710 | ISO 939:2021 | Épices et condiments — Détermination de la teneur en eau | Standarts spēkā |
66816 | ISO 6571:2008/Amd 1:2017 | Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1 | Standarts spēkā |
22117 | ISO 2253:1999 | Curry powder — Specification | Standarts spēkā |
12979 | ISO 6575:1982 | Fenugreek, whole or ground (powdered) — Specification | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 198 ieraksta(-iem).