Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
18714ISO 10622:1997Large cardamom (Amomum subulatum Roxb.), as capsules and seeds — SpecificationStandarts spēkā
22613ISO 13685:1997Ginger and its oleoresins — Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) — Method using high-performance liquid chromatographyStandarts spēkā
5361ISO 941:1980Épices — Détermination de l'extrait soluble dans l'eau froideStandarts spēkā
36678ISO 2254:2004Clous de girofle entiers et clous de girofle en poudre — SpécificationsStandarts spēkā
26524ISO 930:1997Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ashStandarts spēkā
27320ISO 959-2:1998Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 2: Poivre blancStandarts spēkā
71710ISO 939:2021Épices et condiments — Détermination de la teneur en eauStandarts spēkā
66816ISO 6571:2008/Amd 1:2017Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1Standarts spēkā
22117ISO 2253:1999Curry powder — SpecificationStandarts spēkā
12979ISO 6575:1982Fenugreek, whole or ground (powdered) — SpecificationStandarts spēkā
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 198 ieraksta(-iem).