Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
86646ISO 21121:2025Épices et condiments — Citron vert et lime séchés (entiers, en tranches, moulus) — SpécificationsStandarts spēkā
29155ISO 5565-2:1999Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 2: Méthodes d'essaiStandarts spēkā
84723ISO 1003:2025Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — SpecificationStandarts spēkā
7821ISO 2825:1981Épices — Préparation d'un échantillon moulu en vue de l'analyseStandarts spēkā
86798ISO 3632-1:2025Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: SpecificationStandarts spēkā
64798ISO 3493:2014Vanille — VocabulaireStandarts spēkā
71714ISO 21803:2019Dried dill — SpecificationStandarts spēkā
5802ISO 1208:1982Spices and condiments — Determination of filthStandarts spēkā
64797ISO 6539:2014Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — SpecificationStandarts spēkā
4844ISO 676:1995Spices and condiments — Botanical nomenclatureStandarts spēkā
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 198 ieraksta(-iem).