ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 86646 | ISO 21121:2025 | Épices et condiments — Citron vert et lime séchés (entiers, en tranches, moulus) — Spécifications | Standarts spēkā |
| 29155 | ISO 5565-2:1999 | Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 2: Méthodes d'essai | Standarts spēkā |
| 84723 | ISO 1003:2025 | Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification | Standarts spēkā |
| 7821 | ISO 2825:1981 | Épices — Préparation d'un échantillon moulu en vue de l'analyse | Standarts spēkā |
| 86798 | ISO 3632-1:2025 | Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification | Standarts spēkā |
| 64798 | ISO 3493:2014 | Vanille — Vocabulaire | Standarts spēkā |
| 71714 | ISO 21803:2019 | Dried dill — Specification | Standarts spēkā |
| 5802 | ISO 1208:1982 | Spices and condiments — Determination of filth | Standarts spēkā |
| 64797 | ISO 6539:2014 | Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — Specification | Standarts spēkā |
| 4844 | ISO 676:1995 | Spices and condiments — Botanical nomenclature | Standarts spēkā |
Attēlo no 161. līdz 170. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
