ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 40677 | ISO 6465:2009 | Épices — Cumin (Cuminum cyminum L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
| 11631 | ISO 5561:1990 | Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole — Specification | Standarts spēkā |
| 22118 | ISO 6538:1997 | Cannelle type Chine, type Indonésie et type Viêt-nam [Cinnamomum aromaticum (Nees) syn. Cinnamomum cassia (Nees) ex Blume, Cinnamomum burmanii (C.G. Nees) Blume et Cinnamomum loureirii Nees] — Spécifications | Standarts spēkā |
| 5629 | ISO 1108:1992 | Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract | Standarts spēkā |
| 5269 | ISO 882-1:1993 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 1: Capsules entières | Standarts spēkā |
| 77637 | ISO 24052:2022 | Épices et condiments — Sumac séché — Spécifications | Standarts spēkā |
| 14896 | ISO 7928-1:1991 | Savory — Specification — Part 1: Winter savory (Satureja montana Linnaeus) | Standarts spēkā |
| 26967 | ISO 882-2:1993/Cor 1:1996 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 2: Graines — Rectificatif technique 1 | Standarts spēkā |
| 18712 | ISO 10620:1995 | Marjolaine séchée (Origanum majorana L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
| 66815 | ISO 2256:1984/Amd 1:2017 | Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) — Specification — Amendment 1 | Standarts spēkā |
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
