ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 36678 | ISO 2254:2004 | Clous de girofle entiers et clous de girofle en poudre — Spécifications | Standarts spēkā |
| 18714 | ISO 10622:1997 | Large cardamom (Amomum subulatum Roxb.), as capsules and seeds — Specification | Standarts spēkā |
| 14893 | ISO 7926:1991 | Dehydrated tarragon (Artemisia dracunculus Linnaeus) — Specification | Standarts spēkā |
| 13245 | ISO 6754:1996 | Dried thyme (Thymus vulgaris L.) — Specification | Standarts spēkā |
| 19174 | ISO 11164:1995 | Romarin séché (Rosmarinus officinalis L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
| 27319 | ISO 959-1:1998 | Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 1: Poivre noir | Standarts spēkā |
| 11632 | ISO 5562:1983 | Curcuma, entier ou en poudre — Spécifications | Standarts spēkā |
| 19175 | ISO 11165:1995 | Dried sage (Salvia officinalis L.) — Specification | Standarts spēkā |
| 42504 | ISO 927:2009 | Épices — Détermination de la teneur en matières étrangères | Standarts spēkā |
| 5369 | ISO 948:1980 | Épices — Échantillonnage | Standarts spēkā |
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
