ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14326 | ISO/WD 7542 | Paprika (Capsicum annuum Linnaeus) en poudre — Examen au microscope | Izstrādē |
67415 | ISO/NP 20249 | Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
77635 | ISO/PWI 24050 | Spices and Condiments — Dried Lime [Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle] — Specification | Izstrādē |
43304 | ISO/NP 25881 | Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — Specification | Izstrādē |
52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
89624 | ISO/AWI 25261 | Citronnelle entière et moulue — Spécifications | Izstrādē |
86625 | ISO/NP 5563 | Menthe poivrée (Mentha piperita Linnaeus) séchée — Spécifications | Izstrādē |
86623 | ISO/NP 2256 | Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — Spécifications | Izstrādē |
90402 | ISO/AWI 2255 | Coriandre (Coriandrum sativum L.) entière et coriandre en poudre — Spécifications | Izstrādē |
90398 | ISO/AWI 2254 | Cloves, whole and ground (powdered) — Specification | Izstrādē |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 198 ieraksta(-iem).