ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 27319 | ISO 959-1:1998 | Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 1: Poivre noir | Standarts spēkā |
| 19174 | ISO 11164:1995 | Romarin séché (Rosmarinus officinalis L.) — Spécifications | Standarts spēkā |
| 13245 | ISO 6754:1996 | Dried thyme (Thymus vulgaris L.) — Specification | Standarts spēkā |
| 14893 | ISO 7926:1991 | Dehydrated tarragon (Artemisia dracunculus Linnaeus) — Specification | Standarts spēkā |
| 18714 | ISO 10622:1997 | Large cardamom (Amomum subulatum Roxb.), as capsules and seeds — Specification | Standarts spēkā |
| 36678 | ISO 2254:2004 | Clous de girofle entiers et clous de girofle en poudre — Spécifications | Standarts spēkā |
| 26524 | ISO 930:1997 | Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ash | Standarts spēkā |
| 71710 | ISO 939:2021 | Spices and condiments — Determination of moisture content | Standarts spēkā |
Attēlo no 191. līdz 198. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
