ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
43304 | ISO/NP 25881 | Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — Specification | Izstrādē |
43305 | ISO/NP 25882 | Dry kokum (Garcinia indica) — Specification | Izstrādē |
31320 | ISO/WD 882-1 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 1: Capsules entières | Izstrādē |
86620 | ISO/DIS 959-1 | Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 1: Poivre noir | Izstrādē |
86625 | ISO/NP 5563 | Menthe poivrée (Mentha piperita Linnaeus) séchée — Spécifications | Izstrādē |
86623 | ISO/NP 2256 | Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — Spécifications | Izstrādē |
89034 | ISO/AWI 5565-2 | Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 2: Test methods | Izstrādē |
14076 | ISO/WD 7377 | Baies de genièvre (Juniperus communis Linnaeus) — Spécifications | Izstrādē |
52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
52798 | ISO 3493:1999/NP Amd 1 | Vanille — Vocabulaire — Amendement 1 | Izstrādē |
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 198 ieraksta(-iem).