ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
69657 | ISO/NP 20973 | Lemon grass (Cymbopogun flexuosus Stapf.) — Specification | Izstrādē |
67440 | ISO/NP 20265 | ASAFOETIDA (Ferula asafoetida) — Specification | Izstrādē |
67415 | ISO/NP 20249 | Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
56657 | ISO/NP 16397 | Asafoetida (Ferula asafoetida) — Spécifications | Izstrādē |
52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
52290 | ISO/NP 12970 | Spices — Determination of sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
64707 | ISO/NP 1208 | Épices — Détermination des impuretés | Izstrādē |
43179 | ISO/NP 11178 | Badiane (Anis étoilé) (Illicium verum Hook. f.) — Spécifications | Izstrādē |
46347 | ISO/NP 10902 | Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en aflatoxines B1, B2, G1 & G2 — Méthode utilisant la chromatographie liquide à haute performance | Izstrādē |
90588 | ISO/DIS 973 | Piment type Jamaïque [Pimenta dioica (L.) Merr.], entier ou en poudre — Spécifications | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).