Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
43305ISO/NP 25882Dry kokum (Garcinia indica) — SpecificationIzstrādē
43304ISO/NP 25881Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — SpecificationIzstrādē
91697ISO/NP 25844Titre manqueIzstrādē
86623ISO/NP 2256Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — SpécificationsIzstrādē
69657ISO/NP 20973Lemon grass (Cymbopogun flexuosus Stapf.) — SpecificationIzstrādē
67440ISO/NP 20265ASAFOETIDA (Ferula asafoetida) — SpecificationIzstrādē
67415ISO/NP 20249Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
56657ISO/NP 16397Asafoetida (Ferula asafoetida) — SpécificationsIzstrādē
52291ISO/NP 12972Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalentIzstrādē
52290ISO/NP 12970Spices — Determination of sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).