Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69657ISO/NP 20973Lemon grass (Cymbopogun flexuosus Stapf.) — SpecificationIzstrādē
67440ISO/NP 20265ASAFOETIDA (Ferula asafoetida) — SpecificationIzstrādē
67415ISO/NP 20249Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
56657ISO/NP 16397Asafoetida (Ferula asafoetida) — SpécificationsIzstrādē
52291ISO/NP 12972Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalentIzstrādē
52290ISO/NP 12970Spices — Determination of sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
64707ISO/NP 1208Épices — Détermination des impuretésIzstrādē
43179ISO/NP 11178Badiane (Anis étoilé) (Illicium verum Hook. f.) — SpécificationsIzstrādē
46347ISO/NP 10902Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en aflatoxines B1, B2, G1 & G2 — Méthode utilisant la chromatographie liquide à haute performanceIzstrādē
90588ISO/DIS 973Piment type Jamaïque [Pimenta dioica (L.) Merr.], entier ou en poudre — SpécificationsIzstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).