ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 43305 | ISO/NP 25882 | Dry kokum (Garcinia indica) — Specification | Izstrādē |
| 43304 | ISO/NP 25881 | Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — Specification | Izstrādē |
| 91697 | ISO/NP 25844 | Titre manque | Izstrādē |
| 86623 | ISO/NP 2256 | Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — Spécifications | Izstrādē |
| 69657 | ISO/NP 20973 | Lemon grass (Cymbopogun flexuosus Stapf.) — Specification | Izstrādē |
| 67440 | ISO/NP 20265 | ASAFOETIDA (Ferula asafoetida) — Specification | Izstrādē |
| 67415 | ISO/NP 20249 | Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
| 56657 | ISO/NP 16397 | Asafoetida (Ferula asafoetida) — Spécifications | Izstrādē |
| 52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
| 52290 | ISO/NP 12970 | Spices — Determination of sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
