Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
43306ISO/NP 25883Titre manqueIzstrādē
67415ISO/NP 20249Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
89034ISO/AWI 5565-2Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 2: Test methodsIzstrādē
90396ISO/CD 2253Poudre de curry — SpécificationsIzstrādē
52291ISO/NP 12972Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalentIzstrādē
90402ISO/AWI 2255Coriandre (Coriandrum sativum L.) entière et coriandre en poudre — SpécificationsIzstrādē
14076ISO/WD 7377Baies de genièvre (Juniperus communis Linnaeus) — SpécificationsIzstrādē
90400ISO/NP 6576Laurel (Laurus nobilis L.) — Whole and ground leaves — SpecificationIzstrādē
91697ISO/NP 25844Titre manqueIzstrādē
37090ISO/WD 6576Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — SpécificationsIzstrādē
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).