ISO/TC 34/SC 7
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 43306 | ISO/NP 25883 | Titre manque | Izstrādē |
| 67415 | ISO/NP 20249 | Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
| 89034 | ISO/AWI 5565-2 | Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 2: Test methods | Izstrādē |
| 90396 | ISO/CD 2253 | Poudre de curry — Spécifications | Izstrādē |
| 52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
| 90402 | ISO/AWI 2255 | Coriandre (Coriandrum sativum L.) entière et coriandre en poudre — Spécifications | Izstrādē |
| 14076 | ISO/WD 7377 | Baies de genièvre (Juniperus communis Linnaeus) — Spécifications | Izstrādē |
| 90400 | ISO/NP 6576 | Laurel (Laurus nobilis L.) — Whole and ground leaves — Specification | Izstrādē |
| 91697 | ISO/NP 25844 | Titre manque | Izstrādē |
| 37090 | ISO/WD 6576 | Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — Spécifications | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).
