ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
56657 | ISO/NP 16397 | Asafoetida (Ferula asafoetida) — Spécifications | Izstrādē |
69371 | ISO/CD 1208 | Spices and condiments — Determination of filth | Izstrādē |
52291 | ISO/NP 12972 | Determination of the potential thiosulfinate content in garlic expressed allicine equivalent | Izstrādē |
67415 | ISO/NP 20249 | Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
31322 | ISO/WD 882-2 | Cardamome (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) — Spécifications — Partie 2: Graines | Izstrādē |
43306 | ISO/NP 25883 | Titre manque | Izstrādē |
43304 | ISO/NP 25881 | Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — Specification | Izstrādē |
43305 | ISO/NP 25882 | Dry kokum (Garcinia indica) — Specification | Izstrādē |
86622 | ISO/WD 1108 | Spices and condiments — Determination of non-volatile ether extract | Izstrādē |
52798 | ISO 3493:1999/NP Amd 1 | Vanille — Vocabulaire — Amendement 1 | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 198 ieraksta(-iem).