ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
77635 | ISO/PWI 24050 | Spices and Condiments — Dried Lime [Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle] — Specification | Izstrādē |
31323 | ISO/WD 3632-2 | Safran (Crocus sativus Linnaeus) — Partie 2: Méthodes d'essai | Izstrādē |
43304 | ISO/NP 25881 | Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — Specification | Izstrādē |
90591 | ISO/CD 7925 | Origan séché (Origanum vulgare L.) — Feuilles entières ou en poudre — Spécifications | Izstrādē |
69301 | ISO/CD 676 | Épices — Nomenclature botanique | Izstrādē |
5855 | ISO/WD 1237 | Graines de moutarde — Spécifications | Izstrādē |
89624 | ISO/AWI 25261 | Citronnelle entière et moulue — Spécifications | Izstrādē |
89034 | ISO/AWI 5565-2 | Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 2: Test methods | Izstrādē |
43179 | ISO/NP 11178 | Badiane (Anis étoilé) (Illicium verum Hook. f.) — Spécifications | Izstrādē |
90593 | ISO/CD 20377 | Persil séché (Petroselinum crispum) — Spécifications | Izstrādē |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 198 ieraksta(-iem).