ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
69371 | ISO/CD 1208 | Spices and condiments — Determination of filth | Izstrādē |
69301 | ISO/CD 676 | Épices — Nomenclature botanique | Izstrādē |
67852 | ISO 20377:2018 | Persil séché (Petroselinum crispum) — Spécifications | Standarts spēkā |
67440 | ISO/NP 20265 | ASAFOETIDA (Ferula asafoetida) — Specification | Izstrādē |
67415 | ISO/NP 20249 | Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MS | Izstrādē |
66816 | ISO 6571:2008/Amd 1:2017 | Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1 | Standarts spēkā |
66815 | ISO 2256:1984/Amd 1:2017 | Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — Spécifications — Amendement 1 | Standarts spēkā |
64798 | ISO 3493:2014 | Vanille — Vocabulaire | Standarts spēkā |
64797 | ISO 6539:2014 | Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — Specification | Standarts spēkā |
64707 | ISO/NP 1208 | Épices — Détermination des impuretés | Izstrādē |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 198 ieraksta(-iem).