Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
69371ISO/CD 1208Spices and condiments — Determination of filthIzstrādē
69301ISO/CD 676Épices — Nomenclature botaniqueIzstrādē
67852ISO 20377:2018Persil séché (Petroselinum crispum) — SpécificationsStandarts spēkā
67440ISO/NP 20265ASAFOETIDA (Ferula asafoetida) — SpecificationIzstrādē
67415ISO/NP 20249Spices — Determination of Sudan I, II, III and IV dyes — Method using HPLC/HPLC-MS/MSIzstrādē
66816ISO 6571:2008/Amd 1:2017Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1Standarts spēkā
66815ISO 2256:1984/Amd 1:2017Menthe verte ou menthe douce (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) séchée — Spécifications — Amendement 1Standarts spēkā
64798ISO 3493:2014Vanille — VocabulaireStandarts spēkā
64797ISO 6539:2014Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) — SpecificationStandarts spēkā
64707ISO/NP 1208Épices — Détermination des impuretésIzstrādē
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 198 ieraksta(-iem).