ISO/TC 34/SC 7
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
41299 | ISO 6571:2008 | Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) | Standarts spēkā |
66816 | ISO 6571:2008/Amd 1:2017 | Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1 | Standarts spēkā |
12978 | ISO 6574:1986 | Celery seed (Apium graveolens Linnaeus) — Specification | Standarts spēkā |
12979 | ISO 6575:1982 | Fenugreek, whole or ground (powdered) — Specification | Standarts spēkā |
12980 | ISO 6576:1984 | Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — Spécifications | Atcelts |
39016 | ISO 6576:2004 | Laurel (Laurus nobilis L.) — Whole and ground leaves — Specification | Standarts spēkā |
12981 | ISO 6577:1990 | Muscade entière ou brisée et macis entier ou en morceaux (Myristica fragrans Houttuyn) — Spécifications | Atcelts |
36680 | ISO 6577:2002 | Nutmeg, whole or broken, and mace, whole or in pieces (Myristica fragrans Houtt.) — Specification | Standarts spēkā |
13244 | ISO 6754:1985 | Thym entier (Thymus vulgaris Linnaeus) — Spécifications | Atcelts |
13245 | ISO 6754:1996 | Dried thyme (Thymus vulgaris L.) — Specification | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 198 ieraksta(-iem).