Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41299ISO 6571:2008Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)Standarts spēkā
66816ISO 6571:2008/Amd 1:2017Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1Standarts spēkā
12978ISO 6574:1986Celery seed (Apium graveolens Linnaeus) — SpecificationStandarts spēkā
12979ISO 6575:1982Fenugreek, whole or ground (powdered) — SpecificationStandarts spēkā
12980ISO 6576:1984Laurier (Laurus nobilis Linnaeus) — Feuilles entières et brisées — SpécificationsAtcelts
39016ISO 6576:2004Laurel (Laurus nobilis L.) — Whole and ground leaves — SpecificationStandarts spēkā
12981ISO 6577:1990Muscade entière ou brisée et macis entier ou en morceaux (Myristica fragrans Houttuyn) — SpécificationsAtcelts
36680ISO 6577:2002Nutmeg, whole or broken, and mace, whole or in pieces (Myristica fragrans Houtt.) — SpecificationStandarts spēkā
13244ISO 6754:1985Thym entier (Thymus vulgaris Linnaeus) — SpécificationsAtcelts
13245ISO 6754:1996Dried thyme (Thymus vulgaris L.) — SpecificationStandarts spēkā
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 198 ieraksta(-iem).