Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
43306ISO/NP 25883Titre manqueIzstrādē
43305ISO/NP 25882Dry kokum (Garcinia indica) — SpecificationIzstrādē
43304ISO/NP 25881Garam masala (roasted mixed indian spice powder) — SpecificationIzstrādē
43180ISO/NP 6576Laurier (Laurus nobilis L.) — Feuilles entières et broyées — SpécificationsIzstrādē
43179ISO/NP 11178Badiane (Anis étoilé) (Illicium verum Hook. f.) — SpécificationsIzstrādē
42504ISO 927:2009Épices — Détermination de la teneur en matières étrangèresStandarts spēkā
42231ISO/NP 7377Baies de genièvre (Juniperus communis Linnaeus) — SpécificationsIzstrādē
41299ISO 6571:2008Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)Standarts spēkā
40677ISO 6465:2009Épices — Cumin (Cuminum cyminum L.) — SpécificationsStandarts spēkā
39214ISO/TS 3632-2:2003Safran (Crocus sativus L.) — Partie 2: Méthodes d'essaiAtcelts
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 198 ieraksta(-iem).