ISO/TC 34/SC 8
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
39605 | ISO 11286:2004 | Thé — Classification par catégories par analyse granulométrique | Standarts spēkā |
62468 | ISO 18449:2021 | Thé vert — Vocabulaire | Standarts spēkā |
80197 | ISO 6079:2021 | Thé soluble sous forme solide — Spécifications | Standarts spēkā |
28336 | ISO 15598:1999 | Tea — Determination of crude fibre content | Standarts spēkā |
73224 | ISO 3103:2019 | Tea — Preparation of liquor for use in sensory tests | Standarts spēkā |
6170 | ISO 1575:1987 | Tea — Determination of total ash | Standarts spēkā |
6166 | ISO 1572:1980 | Tea — Preparation of ground sample of known dry matter content | Standarts spēkā |
62466 | ISO 18447:2021 | Tea — Determination of theaflavins in black tea — Method using high performance liquid chromatography | Standarts spēkā |
14283 | ISO 7514:1990 | Instant tea in solid form — Determination of total ash | Standarts spēkā |
6167 | ISO 1573:1980 | Thé — Détermination de la perte de masse à 103 degrés C | Standarts spēkā |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 80 ieraksta(-iem).