ISO/TC 34/SC 15
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 19269 | ISO/WD 11291 | Café soluble — Détermination du profil d'hydrate de carbone libre — Méthode par chromatographie en phase gazeuse | Izstrādē |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Šķīstošā kafija - Brīvo un kopējo ogļhidrātu satura noteikšana - Augstas izšķirtspējas anjonu-apmaiņas hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
| 19270 | ISO 11292:1995 | Instant coffee — Determination of free and total carbohydrate contents — Method using high-performance anion-exchange chromatography | Standarts spēkā |
| 19271 | ISO/WD 11293 | Café torrefié — Essai de tasse | Izstrādē |
| 19272 | ISO 11294:1994 | Café torréfié moulu — Détermination de la teneur en eau — Méthode par détermination de la perte de masse à 103 degrés C (Méthode pratique) | Standarts spēkā |
| 20088 | ISO/CD 12120 | Café vert — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer | Izstrādē |
| 20100 | ISO 11817:1994 | Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method) | Standarts spēkā |
| 21439 | ISO/WD 4072 | Café vert en sacs — Échantillonnage | Izstrādē |
| 24198 | ISO/WD 4052 | Café — Détermination de la teneur en caféine — Méthode de référence | Izstrādē |
| 24921 | ISO/WD 3509 | Coffee and its products — Vocabulary | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 96 ieraksta(-iem).
