CEN/TC 19
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
21293 | LVS EN 12916:2006 | Naftas produkti. Aromātisko ogļūdeņražu noteikšana vidējos destilātos. Augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfija ar refrakcijas koeficienta detektēšanu | Atcelts |
37140 | LVS EN 12916:2016 | Naftas produkti. Aromātisko ogļūdeņražu noteikšana vidējos destilātos. Augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfija ar refrakcijas koeficienta detektēšanu | Atcelts |
63144 | LVS EN 12916:2019 | Naftas produkti. Aromātisko ogļūdeņražu noteikšana vidējos destilātos. Augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfija ar refrakcijas koeficienta detektēšanu | Atcelts |
77712 | LVS EN 12916:2024 | Naftas produkti. Aromātisko ogļūdeņražu noteikšana vidējos destilātos. Augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfija ar refrakcijas koeficienta detektēšanu | Standarts spēkā |
76114 | LVS EN 12916+A1:2022 | Naftas produkti. Aromātisko ogļūdeņražu noteikšana vidējos destilātos. Augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfija ar refrakcijas koeficienta detektēšanu | Atcelts |
261 | LVS EN 13016-1:2002 | Šķidrie naftas produkti - Tvaika spiediens - 1.daļa: Piesātināta tvaika spiediena noteikšana (ASVP) | Atcelts |
25806 | LVS EN 13016-1:2008 | Šķidrie naftas produkti. Tvaika spiediens. 1. daļa: Piesātināta tvaika spiediena noteikšana (ASVP) un aprēķinātais sausa tvaika spiediena ekvivalents (DVPE) | Atcelts |
40429 | LVS EN 13016-1:2018 | Šķidrie naftas produkti. Tvaika spiediens. 1.daļa: Piesātināta tvaika spiediena noteikšana (ASVP) un aprēķinātais sausa tvaika spiediena ekvivalents (DVPE) | Atcelts |
76761 | LVS EN 13016-1:2024 | Šķidrie naftas produkti. Tvaika spiediens. 1.daļa: Piesātināta tvaika spiediena noteikšana (ASVP) un aprēķinātais sausa tvaika spiediena ekvivalents (DVPE) | Standarts spēkā |
413 | LVS EN 13016-2:2002 | Šķidrie naftas produkti - Tvaika spiediens - 2.daļa: Absolūtā tvaika spiediena (AVP) noteikšana temperatūrā no 40 °C līdz 100 °C | Atcelts |
Attēlo no 581. līdz 590. no pavisam 1049 ieraksta(-iem).