CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
76505 | prEN ISO 13136-1 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Nachweis, Isolierung und Charakterisierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) - Teil 1: Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Isolierung von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) (ISO/DIS 13136‑1:2024) | Aptauja slēgta |
75124 | prEN ISO 23691 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Bestimmung und Verwendung von Kardinalwerten (ISO/DIS 23691:2024) | Aptauja slēgta |
71277 | LVS EN ISO 7218:2024 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Vispārīgās prasības un norādījumi mikrobioloģiskām pārbaudēm (ISO 7218:2024) | Standarts spēkā |
68052 | LVS EN ISO 7932:2005/A1:2020 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Bacillus cereus baktēriju skaitīšanai. Koloniju skaitīšanas metode pie 30 °C. 1.grozījums: Izvēles testu iekļaušana (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, koriģēta versija 2020-08) | Standarts spēkā |
28507 | EN ISO 22118:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011) | Standarts spēkā |
76429 | LVS EN ISO 6888-2:2021/A1:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 2.daļa: Metode, lietojot trušu plazmas/fibrinogēna agarizētu barotni. 1.grozījums (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023) | Standarts spēkā |
62821 | LVS EN ISO 6887-5:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 5.daļa: Īpaši noteikumi piena un piena izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-5:2020) | Standarts spēkā |
67454 | LVS EN ISO 20836:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PĶR) mikroorganismu noteikšanai. Termisko ciklu kameru termiskās veiktspējas testēšana (ISO 20836:2021) | Standarts spēkā |
68132 | EN ISO 6888-2:2021 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium (ISO 6888-2:2021) | Standarts spēkā |
76429 | EN ISO 6888-2:2021/A1:2023 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 2: Verfahren mit Kaninchenplasma-Fibrinogen-Agar-Medium - Änderung 1 (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023) | Standarts spēkā |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 151 ieraksta(-iem).