CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27766 | EN ISO 10272-2:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšanas tehnika (ISO 10272-2:2017) | Izstrādē |
27765 | EN ISO 10272-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Campylobacter spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 10272-1:2017) | Izstrādē |
63118 | EN ISO 11133:2014/A1:2018 | Mikrobiologie von Lebensmitteln, Futtermitteln und Wasser - Vorbereitung, Herstellung, Lagerung und Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO 11133:2014/Amd 1:2018) | Izstrādē |
27759 | EN ISO 19343:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Histamnīna konstatēšana un tā daudzuma noteikšana zivīs un zivju produktos. HPLC metode (ISO 19343:2017) | Izstrādē |
71606 | EN ISO 20976-2:2022 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Anforderungen und Leitfaden zur Durchführung von Challenge-Tests bei Lebensmitteln und Futtermitteln - Teil 2: Challenge-Tests zur Untersuchung von Inaktivierungspotenzial und kinetischer Parameter (ISO 20976-2:2022) | Izstrādē |
32905 | EN ISO 11133:2014 | Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO 11133:2014) | Izstrādē |
68868 | EN ISO 23036-2:2021 | Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 2: Artificial digestion method (ISO 23036-2:2021) | Izstrādē |
68890 | EN ISO 10272-2:2017/A1:2023 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023) | Izstrādē |
68661 | EN ISO 15213-1:2023 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique (ISO 15213-1:2023) | Izstrādē |
27760 | EN ISO 19020:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Stafilokoku enterotoksīnu pārtikas produktos imūnfermentatīvā noteikšanas horizontālā metode (ISO 19020:2017) | Izstrādē |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 151 ieraksta(-iem).