CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
79600 | LVS EN ISO 16140-3:2021/A1:2025 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor - Änderung 1: Validierte Identifizierungsverfahren von Mikroorganismen - Technische Arbeitsvorschrift zur Verifizierung (ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025) | |
79974 | LVS EN ISO 16140-4:2020/A2:2025 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms (ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025) | |
68050 | LVS EN ISO 23418:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Pilna genoma sekvencēšana baktēriju tipa noteikšanai un genoma raksturošanai. Vispārīgas prasības un norādījumi (ISO 23418:2022) | Standarts spēkā |
74190 | EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Referenzverfahrens - ÄNDERUNG 1(ISO 16140 2:2016/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
65525 | LVS EN ISO 4833-1:2014/A1:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Koloniju skaitīšana ar aplietas plātnes metodi pie 30 °C temperatūras. 1.grozījums: Darbības lauka precizējums (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022) | Standarts spēkā |
61803 | LVS EN ISO 11133:2014/A2:2020 | Pārtikas, dzīvnieku barības un ūdens mikrobioloģija. Sagatavošana, ražošana, uzglabāšana un barotņu veiktspējas testēšana. 2.grozījums (ISO 11133:2014/Amd 2:2020) | Standarts spēkā |
68132 | LVS EN ISO 6888-2:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 2.daļa: Metode, lietojot trušu plazmas/fibrinogēna agarizētu barotni (ISO 6888-2:2021) | Standarts spēkā |
59267 | LVS EN ISO 16140-6:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 6.daļa: Alternatīvu (patentētu) metožu validācijas protokols mikrobioloģiskās apstiprināšanas un tipizēšanas procedūrām (ISO 16140-6:2019) | Standarts spēkā |
72809 | LVS EN ISO 6579-4:2025 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 4.daļa: Monofāziskā Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) identifikācija ar polimerāzes ķēdes reakciju (PCR) (ISO 6579-4:2025) | Standarts spēkā |
68131 | LVS EN ISO 6888-1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni (ISO 6888-1:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 154 ieraksta(-iem).