CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35252 | EN ISO 6579-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellas noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Horizontālā metode salmonellas spp. noteikšanai (ISO 6579-1:2017) | Izstrādē |
34496 | EN ISO 16140-2:2016 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Referenzverfahrens (ISO 16140-2:2016) | Izstrādē |
34495 | EN ISO 16140-1:2016 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 1: Vocabulary (ISO 16140-1:2016) | Izstrādē |
33048 | CEN ISO/TS 17919:2013 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Réaction de polymérisation en chaîne (PCR) pour la détection de micro-organismes pathogènes dans les aliments - Détection des clostridies productrices de neurotoxine botulique de type A, B, E et F (ISO/TS 17919:2013) | Izstrādē |
32913 | EN ISO 4833-1:2013 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthode horizontale pour le dénombrement des micro-organismes - Partie 1: Comptage des colonies à 30 degrés C par la technique d'ensemencement en profondeur (ISO 4833-1:2013) | Izstrādē |
32905 | EN ISO 11133:2014 | Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO 11133:2014) | Izstrādē |
31740 | EN ISO 7218:2007/A1:2013 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln — Allgemeine Anforderungen und Leitlinien für mikrobiologische Untersuchungen (ISO 7218:2007/Amd.1:2014) | Atcelts |
30277 | EN ISO 4833-2:2013 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für die Zählung von Mikroorganismen - Teil 2: Koloniezählung bei 30 °C mittels Oberflächenverfahren (ISO/DIS 4833-2:2012) | Izstrādē |
30268 | EN ISO 6887-5:2010 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 5. daļa: Īpaši noteikumi piena un piena izstrādājumu pagatavošanai (ISO 6887-5:2010) | Atcelts |
29417 | EN ISO 13720:2010 | Gaļa un gaļas produkti. Pseudomonas spp. baktēriju skaitīšana (ISO 13720:2010) | Izstrādē |
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 151 ieraksta(-iem).