CEN/TC 463
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 74192 | EN ISO 6887-1:2017/A1:2024 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Préparation des échantillons, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique - Partie 1: Règles générales pour la préparation de la suspension mère et des dilutions décimales - Amendement 1: Exigences et recommandations sur l’utilisation d’une taille de prise d’essai plus grande pour les méthodes qualitatives (ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 13874 | EN ISO 16654:2001 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis von Escherichia coli O157 (ISO 16654:2001) | Standarts spēkā |
| 65526 | LVS EN ISO 4833-2:2014/A1:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1.grozījums: Darbības lauka precizējums (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022) | Standarts spēkā |
| 27763 | EN ISO 11290-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017) | Standarts spēkā |
| 40528 | EN ISO 6887-3:2017 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
| 71049 | LVS EN ISO 15216-1:2017/A1:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvās noteikšanas metode. 1.grozījums (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021) | Standarts spēkā |
| 38169 | CEN ISO/TS 17728:2015 | Microbiology of the food chain - Sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples (ISO/TS 17728:2015) | Standarts spēkā |
| 73030 | LVS EN ISO 21872-1:2017/A1:2023 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana. 1.grozījums: Barotņu un reaģentu efektivitātes pārbaudes iekļaušana (ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023) | Standarts spēkā |
| 62545 | EN ISO 20976-1:2019 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Anforderungen und Leitfaden zur Durchführung von Challengetests bei Lebensmitteln und Futtermitteln - Teil 1: Challengetests zur Untersuchung von Wachstumspotential, Zeit der lag-Phase und maximaler Wachstumsrate (ISO 20976-1:2019) | Standarts spēkā |
| 28507 | EN ISO 22118:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011) | Standarts spēkā |
Attēlo no 121. līdz 130. no pavisam 155 ieraksta(-iem).
