Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27763EN ISO 11290-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017)Standarts spēkā
40528EN ISO 6887-3:2017Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen (ISO 6887-3:2017)Standarts spēkā
71049LVS EN ISO 15216-1:2017/A1:2021Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 1.daļa: Kvantitatīvās noteikšanas metode. 1.grozījums (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021)Standarts spēkā
38169CEN ISO/TS 17728:2015Microbiology of the food chain - Sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples (ISO/TS 17728:2015)Standarts spēkā
73030LVS EN ISO 21872-1:2017/A1:2023Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana. 1.grozījums: Barotņu un reaģentu efektivitātes pārbaudes iekļaušana (ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023)Standarts spēkā
62545EN ISO 20976-1:2019Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Anforderungen und Leitfaden zur Durchführung von Challengetests bei Lebensmitteln und Futtermitteln - Teil 1: Challengetests zur Untersuchung von Wachstumspotential, Zeit der lag-Phase und maximaler Wachstumsrate (ISO 20976-1:2019)Standarts spēkā
28507EN ISO 22118:2011Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011)Standarts spēkā
59271EN ISO 16140-3:2021Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor (ISO 16140-3:2021)Standarts spēkā
68131EN ISO 6888-1:2021Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021)Standarts spēkā
71277EN ISO 7218:2024Microbiology of the food chain - General requirements and guidance for microbiological examinations (ISO 7218:2024)Standarts spēkā
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 155 ieraksta(-iem).