CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
59266 | EN ISO 16140-4:2020 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020) | Standarts spēkā |
59266 | LVS EN ISO 16140-4:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 4.daļa: Protokols metodes validēšanai vienā laboratorijā (ISO 16140-4:2020) | Standarts spēkā |
59267 | EN ISO 16140-6:2019 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 6: Arbeitsvorschrift für die Validierung von (urheberrechtlich geschützten) Alternativverfahren für die Bestätigungs- und Typisierungsprüfung (ISO 16140-6:2019) | Izstrādē |
59267 | LVS EN ISO 16140-6:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 6.daļa: Alternatīvu (patentētu) metožu validācijas protokols mikrobioloģiskās apstiprināšanas un tipizēšanas procedūrām (ISO 16140-6:2019) | Standarts spēkā |
59271 | EN ISO 16140-3:2021 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor (ISO 16140-3:2021) | Standarts spēkā |
59271 | LVS EN ISO 16140-3:2021 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 3.daļa: Protokols references metožu un validētu alternatīvu metožu verifikācijai vienā laboratorijā (ISO 16140-3:2021) | Standarts spēkā |
59272 | EN ISO 16140-5:2020 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Validation des méthodes - Partie 5: Protocole pour la validation interlaboratoires de méthodes non commerciales par plan factoriel (ISO 16140-5:2020) | Izstrādē |
59272 | LVS EN ISO 16140-5:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 5.daļa: Patentētu metožu faktoriālās starplaboratoriju validācijas protokols (ISO 16140-5:2020) | Standarts spēkā |
59848 | EN ISO 18593:2018 | Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling (ISO 18593:2018) | Izstrādē |
61803 | EN ISO 11133:2014/A2:2020 | Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media - Amendment 2 (ISO 11133:2014/Amd 2:2020) | Izstrādē |
Attēlo no 61. līdz 70. no pavisam 151 ieraksta(-iem).