CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
61803 | EN ISO 11133:2014/A2:2020 | Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media - Amendment 2 (ISO 11133:2014/Amd 2:2020) | Izstrādē |
62545 | EN ISO 20976-1:2019 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Anforderungen und Leitfaden zur Durchführung von Challengetests bei Lebensmitteln und Futtermitteln - Teil 1: Challengetests zur Untersuchung von Wachstumspotential, Zeit der lag-Phase und maximaler Wachstumsrate (ISO 20976-1:2019) | Standarts spēkā |
62812 | EN ISO 6888-1:1999/A2:2018 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar - ÄNDERUNG 2: Bestätigungstest mittels RPFA-Stichverfahren (ISO 6888-1:1999/Amd 2:2018) | Atcelts |
62821 | LVS EN ISO 6887-5:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 5.daļa: Īpaši noteikumi piena un piena izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-5:2020) | Standarts spēkā |
62821 | EN ISO 6887-5:2020 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 5: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Milch und Milcherzeugnissen (ISO 6887-5:2020) | Izstrādē |
63118 | EN ISO 11133:2014/A1:2018 | Mikrobiologie von Lebensmitteln, Futtermitteln und Wasser - Vorbereitung, Herstellung, Lagerung und Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO 11133:2014/Amd 1:2018) | Izstrādē |
65471 | EN ISO 15216-2:2019 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019) | Izstrādē |
65525 | EN ISO 4833-1:2013/A1:2022 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von Mikroorganismen - Teil 1: Koloniezählung bei 30 °C mittels Gussplattenverfahren - Änderung 1: Klarstellung des Anwendungsbereichs (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022) | Izstrādē |
65525 | LVS EN ISO 4833-1:2014/A1:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Koloniju skaitīšana ar aplietas plātnes metodi pie 30 °C temperatūras. 1.grozījums: Darbības lauka precizējums (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022) | Standarts spēkā |
65526 | LVS EN ISO 4833-2:2014/A1:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1.grozījums: Darbības lauka precizējums (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022) | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 151 ieraksta(-iem).