CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
67454 | LVS EN ISO 20836:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PĶR) mikroorganismu noteikšanai. Termisko ciklu kameru termiskās veiktspējas testēšana (ISO 20836:2021) | Standarts spēkā |
67454 | EN ISO 20836:2021 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis von Mikroorganismen - Temperaturleistungsprüfung für Thermocycler (ISO 20836:2021) | Izstrādē |
66181 | EN ISO 19036:2019 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Estimation de l'incertitude de mesure pour les déterminations quantitatives (ISO 19036:2019) | Izstrādē |
65526 | LVS EN ISO 4833-2:2014/A1:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2.daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1.grozījums: Darbības lauka precizējums (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022) | Standarts spēkā |
65526 | EN ISO 4833-2:2013/A1:2022 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique - Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022) | Izstrādē |
65525 | LVS EN ISO 4833-1:2014/A1:2022 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Koloniju skaitīšana ar aplietas plātnes metodi pie 30 °C temperatūras. 1.grozījums: Darbības lauka precizējums (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022) | Standarts spēkā |
65525 | EN ISO 4833-1:2013/A1:2022 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von Mikroorganismen - Teil 1: Koloniezählung bei 30 °C mittels Gussplattenverfahren - Änderung 1: Klarstellung des Anwendungsbereichs (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022) | Izstrādē |
65471 | EN ISO 15216-2:2019 | Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019) | Izstrādē |
63118 | EN ISO 11133:2014/A1:2018 | Mikrobiologie von Lebensmitteln, Futtermitteln und Wasser - Vorbereitung, Herstellung, Lagerung und Leistungsprüfung von Nährmedien (ISO 11133:2014/Amd 1:2018) | Izstrādē |
62821 | LVS EN ISO 6887-5:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 5.daļa: Īpaši noteikumi piena un piena izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-5:2020) | Standarts spēkā |
Attēlo no 71. līdz 80. no pavisam 154 ieraksta(-iem).