CEN/TC 463
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
68050 | EN ISO 23418:2022 | Microbiology of the food chain - Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria - General requirements and guidance (ISO 23418:2022) | Izstrādē |
68868 | EN ISO 23036-2:2021 | Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 2: Artificial digestion method (ISO 23036-2:2021) | Izstrādē |
68869 | EN ISO 23036-1:2021 | Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method (ISO 23036-1:2021) | Izstrādē |
27786 | EN ISO 22964:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Cronobacter spp. noteikšanai (ISO 22964:2017) | Izstrādē |
73273 | EN ISO 22174:2024 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Réaction de polymérisation en chaîne (PCR) pour la recherche et la quantification de micro-organismes - Exigences générales et définitions (ISO 22174:2024) | Standarts spēkā |
21328 | EN ISO 22174:2005 | Microbiologie des aliments - Réaction de polymérisation en chaîne (PCR) pour la recherche de micro-organismes pathogènes dans les aliments - Exigences générales et définitions (ISO 22174:2005) | Atcelts |
28508 | EN ISO 22119:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Reāllaika polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Vispārējās prasības un definīcijas (ISO 22119:2011) | Atcelts |
28507 | EN ISO 22118:2011 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdesreakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011) | Standarts spēkā |
58922 | EN ISO 22117:2019 | Microbiologie de la chaîne alimentaire - Exigences spécifiques et recommandations relatives aux essais d'aptitude par comparaison interlaboratoires (ISO 22117:2019) | Izstrādē |
73030 | EN ISO 21872-1:2017/A1:2023 | Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Bestimmung von Vibrio spp. - Teil 1: Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae und Vibrio vulnificus - Änderung 1: Aufnahme von Leistungsprüfungen für Nährmedien und Reagenzien (ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023) | Izstrādē |
Attēlo no 81. līdz 90. no pavisam 154 ieraksta(-iem).