Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
63232EN ISO 7540:2020Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications (ISO 7540:2020)Izstrādē
22799prEN 15522-3Identification des pollutions pétrolières - Pétrole et produits pétroliers dans l'eau - Techniques d'analyse faisant appel à la CPG/FID et la CPG/SMIzstrādē
18481EN 1595:1997Equipements sous pression réalisés en verre borosilicate 3.3 - Règles générales pour calculs, fabrication et essaisIzstrādē
75829EN ISO 14050:2020/prA1Vides pārvaldība. Vārdnīca (ISO 14050:2020)Izstrādē
36004EN 16466-3:2013Essig - Isotopenanalyse von Essig und Wasser - Teil 3: 18O-IRMS-Analyse von Wasser in WeinessigIzstrādē
58419EN ISO 14064-3:2019Siltumnīcefekta gāzes. 3.daļa: Specifikācija ar norādījumiem ziņojumu par siltumnīcefekta gāzēm verificēšanai un validēšanai (ISO 14064-3:2019)Izstrādē
72320EN ISO 14031:2021Umweltmanagement - Umweltleistungsbewertung - Leitlinien (ISO 14031:2021)Izstrādē
70885EN ISO 22259:2021Conference systems - Equipment - Requirements (ISO 22259:2019)Izstrādē
24151CEN/BT/TF 165 N 0050Properties and test methods for remanufactured and test methods for compatible user replaceable modules containing ink used in inkjet printer systems and multifuntional devices that may contain printer componentsIzstrādē
23193prEN ISO 12215-7Small craft - Hull construction and scantlings - Part 7: Scantling determination of multihulls (ISO/DIS 12215-7:2006)Izstrādē
Attēlo no 1071. līdz 1080. no pavisam 1441 ieraksta(-iem).