CEN/BT
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 78420 | LVS EN ISO 23662:2024 | Definīcijas un tehniskie kritēriji veģetāriešiem vai vegāniem piemērotiem pārtikas produktiem un pārtikas piedevām, to marķēšanai un prasībām (ISO 23662:2021) | Standarts spēkā |
| 20977 | EN ISO 10590:2005 | Construction immobililère - Mastics - Détermination des propriétés de déformation des mastics sous traction maintenue après immersion dans l'eau (ISO 10590:2005) | Standarts spēkā |
| 17894 | EN ISO 7389:2003 | Hochbau - Fugendichtstoffe - Bestimmung des Rückstellvermögens (ISO 7389:2002) | Standarts spēkā |
| 79026 | LVS EN ISO 15378:2018/A1:2025 | Medikamentu primārā iesaiņojuma materiāli. Īpašas prasības ISO 9001:2015 piemērošanai, atsaucoties uz labas ražošanas praksi (GMP). 1.grozījums: Pārmaiņas darbībās klimata jomā (ISO 15378:2017/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 78143 | EN ISO 80000-8:2020/A1:2025 | Grandeurs et unités - Partie 8: Acoustique - Amendement 1 (ISO 80000-8:2020/Amd 1:2025) | Standarts spēkā |
| 77872 | LVS EN ISO 24096-1:2025 | Izstrādājumu tehniskā dokumentācija (ITD). Prasību klasifikācija. 1.daļa: Pamatnostādnes (ISO 24096‑1:2024) | Standarts spēkā |
| 62204 | EN ISO 15378:2017 | Primary packaging materials for medicinal products - Particular requirements for the application of ISO 9001:2015, with reference to good manufacturing practice (GMP) (ISO 15378:2017) | Standarts spēkā |
| 37371 | EN ISO 8589:2010/A1:2014 | Sensorā analīze. Vispārējas vadlīnijas testēšanas telpu projektēšanai (ISO 8589:2007/Amd 1:2014) | Standarts spēkā |
| 79025 | LVS EN ISO 34101-1:2020/A1:2025 | Kakao ražošanas ilgtspēja un izsekojamība. 1.daļa: Prasības kakao ilgtspējības vadības sistēmām. 1.grozījums: Pārmaiņas darbībās klimata jomā (ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 78236 | LVS EN ISO 8362-2:2024 | Injekcijas iepakojums un piederumi. 2.daļa: Injekciju pudeles aizbāžņi (ISO 8362-2:2024) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1381. līdz 1390. no pavisam 1443 ieraksta(-iem).
