Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27796FprEN ISO 14005Umweltmanagementsysteme - Anleitung für eine stufenweise Einführung eines Umweltmanagementsystems - Unter Einbeziehung der Umweltleistungsbewertung (ISO/DIS 14005:2008)Izstrādē
27853EN ISO 15378:2007Primary packaging materials for medicinal products - Particular requirements for the application of ISO 9001:2000, with reference to Good Manufacturing Practice (GMP) (ISO 15378:2006)Atcelts
27855EN ISO 927:2009Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana (ISO 927:2009)Izstrādē
27862EN ISO 6465:2009Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009)Izstrādē
27867EN ISO 8586-2:2008Organoleptiskā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Organoleptiskās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008)Atcelts
27869EN ISO 6571:2009Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008)Izstrādē
27870EN ISO 5492:2009Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008)Izstrādē
27871EN ISO 3493:2007Vanille - Begriffe (ISO 3493:1999)Atcelts
27872EN ISO 4120:2007Sensorische Analyse - Prüfverfahren - Dreiecksprüfung (ISO 4120:2004)Atcelts
27873EN ISO 5495:2007Sensorische Analyse - Prüfverfahren - Paarweise Vergleichsprüfung (ISO 5495:2005 und ISO 5495:2005/Cor 1:2006)Izstrādē
Attēlo no 891. līdz 900. no pavisam 1420 ieraksta(-iem).