CEN/BT
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
27796 | FprEN ISO 14005 | Umweltmanagementsysteme - Anleitung für eine stufenweise Einführung eines Umweltmanagementsystems - Unter Einbeziehung der Umweltleistungsbewertung (ISO/DIS 14005:2008) | Izstrādē |
27853 | EN ISO 15378:2007 | Primary packaging materials for medicinal products - Particular requirements for the application of ISO 9001:2000, with reference to Good Manufacturing Practice (GMP) (ISO 15378:2006) | Atcelts |
27855 | EN ISO 927:2009 | Garšvielas un aromatizējošas piedevas. Svešķermeņu un ārējas izcelsmes vielu satura noteikšana (ISO 927:2009) | Izstrādē |
27862 | EN ISO 6465:2009 | Garšvielas. Ķimenes (Cuminum cyminum L.). Specifikācija (ISO 6465:2009) | Izstrādē |
27867 | EN ISO 8586-2:2008 | Organoleptiskā analīze. Vispārīgie norādījumi ekspertu izvēlei, apmācībai un kontrolei. 2. daļa: Organoleptiskās vērtēšanas eksperti (ISO 8586-2:2008) | Atcelts |
27869 | EN ISO 6571:2009 | Garšvielas, aromatizējošas piedevas un garšaugi. Gaistošo eļļu daudzuma noteikšana (hidrodestilācijas metode) (ISO 6571:2008) | Izstrādē |
27870 | EN ISO 5492:2009 | Sensorā analīze. Vārdnīca (ISO 5492:2008) | Izstrādē |
27871 | EN ISO 3493:2007 | Vanille - Begriffe (ISO 3493:1999) | Atcelts |
27872 | EN ISO 4120:2007 | Sensorische Analyse - Prüfverfahren - Dreiecksprüfung (ISO 4120:2004) | Atcelts |
27873 | EN ISO 5495:2007 | Sensorische Analyse - Prüfverfahren - Paarweise Vergleichsprüfung (ISO 5495:2005 und ISO 5495:2005/Cor 1:2006) | Izstrādē |
Attēlo no 891. līdz 900. no pavisam 1420 ieraksta(-iem).