CEN/TC 44
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
80234 | prEN ISO 19424 | Casiers réfrigérés pour aliments - Performance thermique et énergétique, évaluation, conditions d’essai environnementales et méthodes d’essai associées (ISO/DIS 19424:2025) | Aptauja |
78889 | prEN ISO 22044 | Gewerbliche Getränkekühler - Klassifikation, Anforderungen und Prüfbedingungen (ISO/DIS 22044:2024) | Aptauja slēgta |
78888 | prEN ISO 22043 | Speiseeis-Gefriermaschinen - Klassifikation, Anforderungen und Prüfbedingungen (ISO/DIS 22043:2024) | Aptauja slēgta |
78007 | prEN 18151 | Réfrigérateurs et congélateurs pour les applications de laboratoire et médicales - Terminologie, exigences, essais | Aptauja slēgta |
75728 | LVS EN 16838:2024 | Aukstumvitrīnas ar atvērtiem vai slēgtiem saldējuma traukiem. Klasifikācija, prasības, veiktspējas un enerģijas patēriņa testēšana | Standarts spēkā |
75728 | EN 16838:2024 | Aukstumvitrīnas ar atvērtiem vai slēgtiem saldējuma traukiem. Klasifikācija, prasības, veiktspējas un enerģijas patēriņa testēšana | Standarts spēkā |
75571 | LVS EN ISO 22042:2021/A1:2024 | Ātrās atdzesēšanas un sasaldēšanas skapji profesionālai lietošanai. Klasifikācija, prasības un testēšanas nosacījumi. 1.grozījums (ISO 22042:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
75571 | EN ISO 22042:2021/A1:2024 | Schnellkühl- und Schockfrostkabinen für den gewerblichen Gebrauch - Klassifizierung, Anforderungen und Prüfbedingungen - Änderung 1 (ISO 22042:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
74479 | EN ISO 6369:2023 | Ice makers for commercial use - Classification, requirements and test conditions (ISO 6369:2023) | Standarts spēkā |
74479 | LVS EN ISO 6369:2023 | Komerciālas ledus gatavošanas ierīces. Klasifikācija, prasības un testēšanas nosacījumi (ISO 6369:2023) | Standarts spēkā |
Attēlo no 1. līdz 10. no pavisam 121 ieraksta(-iem).